FöretagsAkademin


Hem Nyhetsbrev Om FöretagsAkademin För projektföretagen Plusplatser Aktiviteter Nätverk Kontakta oss

 

 

Glimtar från seminariet om HBT Marketing, 26 okt 2010:

 

Efter sedvanligt mingel med goda mackor drog Peter Tegnér & co igång på FöretagsAkademin 2.0! Dvs Tobias Holfelt från MB Trading berättade för en intresserad publik om den delvis oupptäckta marknad som målgruppen HBT-personer utgör (bara i Malmö finns 30.000 HBT-personer). Vi fick många exempel på hur företag i olika branscher kan marknadsföra sig och bemöta det här kundsegmentet, och på så sätt öka sin omsättning rejält. Vi fick också veta mer om hur ett av FöretagsAkademins deltagande företag, Jörn Resor, har utbildats av Tobias, för att matcha ännu en målgrupp!

 

Magnus Skogsberg Tear, sångare, designer, företagare, regissör, skådespelare (känd från ICA-reklamen) … underhöll med sång från sin aktuella show i Stockholm, Sean Magnus! Han ackompanjerades av Peter Tegnér, lika skicklig gitarrist som producent, och stämningen var härlig!

 

Kvällen bjöd på en ivrig, livlig dialog kring gay och straight, värderingar, business och möten mellan människor i största allmänhet.

 

Stor eloge till Peter som producerat programmet och till Magnus, Tobias och inte minst våra deltagare i publiken, som tillsammans skapade ännu ett härligt seminarium på FöretagsAkdemin 2.0, med mycket inspiration för både hjärta och hjärna!

 

För att citera en av deltagarna: ”Outstanding!”

 

 

Rekommenderade länkar:

Magdalena Ribbings Invigningstal från Pride- Del 1

Magdalena Ribbings Invigningstal från Pride - Del 2

Lila oktober - det blir bättre

 

Ingrid Haraldsson

projektledare

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

Producerad av Vitaminera AB